[title]

Geschreven op vrijdag 3 mei 2019 - 12:03

Gorinchem, 03 mei 2019

Middels dit bericht zijn wij verheugd u deelgenoot te maken van de geplande overname van ‘BLG Psychologen’ door Mentaal Beter. ‘BLG Psychologen’ zocht een kwalitatief goede partner en vond daarin een goede match bij Mentaal Beter; een landelijke organisatie van kleinschalige praktijken. Mevrouw de Groot blijft nauw betrokken bij de praktijk, treedt in dienst bij Mentaal Beter en zal haar huidige rol binnen de praktijk blijven vervullen.

Uiteraard heeft de continuering van kwalitatief goede zorg onze hoogste prioriteit. Tevens willen we benadrukken dat we zorgvuldig om zullen gaan met de cliëntgegevens, in lijn met de eisen van de wet. Wij streven er naar om zo geruisloos mogelijk over te gaan, zodat de cliënten daar zo min mogelijk van merken.

Na de samenvoeging willen we op korte termijn een tweede praktijkruimte huren, die is ingericht op het toenemend aantal cliënten. Uitgangspunten van een nieuwe locatie is dat uw huidige behandelaar niet wijzigt en dat de bereikbaarheid vergemakkelijkt.

Wij nodigen u van harte uit om te reageren op dit voornemen via een e-mail naar blg.gorinchem@casema.nl of info@blgpsychologen.nl.

Met hartelijke groet,

Gerrie de Groot